Xarxa d’Aliments

Recollida d’aliments solidària

“Parar per mirar enrere”, comunicat de la Xarxa d’Aliments de Vallcarca (29/7/2020).

Primerament, gràcies a totes les veïnes, els comerços i les associacions que amb la vostra solidaritat feu possible l’abastiment d’aliments de prop de 75 famílies als barris de Vallcarca i El Coll. Desgraciadament, cada setmana augmenta el nombre de veïnes que es veuen obligades a recórrer a la Xarxa d’aliments per obtenir menjar per a elles i les seves criatures.

Davant l’abandonament generalitzat de les institucions, no tenim més remei que fer una crida periòdica a la solidaritat. No és la nostra tasca fer de banc d’aliments, ni posar pedaços al desastre capitalista, però preferim això abans que abandonar les nostres companyes més vulnerables a la fam i la misèria. Assumim aquesta incoherència per no deixar ningú enrere.
Omplim el rebost de solidaritat!
Porta els aliments IMPERIBLES que puguis. També tindrem una guardiola per recollir efectiu, que invertirem en la compra a l’engròs de producte fresc. Tot el que s’aconsegueixi es repartirà entre totes aquelles persones que la situació de confinament ha deixat sense mitjans.
Ens podeu trobar:
• dimecres d’11 a 13h i de 18 a 20h a La Fusteria (c/Argentera 24)
• dimecres i dissabtes al supermercat Coviram (Mora d’Ebre 66)
• dissabtes de 10 a 14h al Mercat de Pagès de Vallcarca (Av. de Vallcarca 100)
Si us trobeu o sabeu d’algú que es trobi en aquesta situació podeu contactar amb la Xarxa d’Aliments de Vallcarca a través del correu:
xarxaalimentsvallcarca@gmail.com
En totes les seves activitats, la xarxa d’aliments es basa en el “Protocol del Grup de Suport per a persones grans, vulnerables i/o amb mobilitat reduïda”, que ha estat redactat seguint totes les recomanacions de les institucions competents en matèria sanitària, i que es va actualitzant a mesura que es produeixen canvis en aquestes.
Entre altres coses, repartim els aliments de persona en persona per respectar les mesures d’aïllament i evitar aglomeracions.